Kasım 09, 2014

You're My Pet

Yazarın Puanı: 5.8
Türü: Romantik - Komedi
Yayın Yılı: 2011
Oyuncular:
Kim Ha Neul - Ji Eun Yi
Jang Keun Suk - Kang In Ho
Ryu Tae Joon - Cha Woo Sung
Jung Yoo Mi - Lee Young Eun
Choi Jong Hoon - Ji Eun Soo
Kang Ha Neul - Young Soo

Konusu: 
Ji Eun Yi, nişanlısı onu başka bir kadın için terk ettikten ve işinde düşüşe geçtikten sonra evinin önünde bir kutu içinde yaralı evsiz bir adam görür. Onu alır ve kendine bağlar. 


Şaka olarak, onu köpeği gibi beslemek istediğini söyler ve genç adam bunu kabul eder. Adına çocukken sahip olduğu köpeğinin adı olan Momo'yu koyar. Ji Eun Yi, bir oda ayarlar ve Momo ona kayıtsız şartsız sevgi ve bağlılık duyar. 

Momo'nun gerçek adı Kang In Ho'dur. Dansta harikadır ve yavaş yavaş efendisinin hayatına mutluluk getirir. Ona karşı büyüyen sevgisine rağmen, Ji Eun Yi ilişkilerinde herhangi bir romantizm olmadığını söyler. Ancak birlikte zaman geçirdikçe aralarındaki bağ artar. 

Ji Eun Yi genç adama olan duygularıyla mücadele etmeye başlar, aynı zamanda bunu iş arkadaşından ve özellikle eski üniversite arkadaşı olan ve ilgi duyduğu Cha Woo Sung'dan saklamaya çalışır.

Filmin Fragmanı:



Yazarın Yorumu:

Cidden izlediğim en değişik filmlerden biriydi. Bir kere adam köpek muamelesi görüyordu daha ne olsun! Gerçi kendi isteğiyleydi orası ayrı.

Her neyse, filmin ilk başlarında bu ne be böyle diye özlemeye başladım ama sonra izlerken komik sahneler ve tatlı sahneler vardı, oralardan kurtardı diyebiliriz. 

Yazarın aklına nasıl böyle bir konu geldi hiç bir fikrim yok açıkçası...

Ben diyorum ki boş vaktiniz varsa, sıkıldıysanız falan izleyin. Onun dışında mutlaka izlemeniz gerekenler listesinde olduğunu düşünmüyorum. Hatta bunun için bir liste yapabilirim! Nasıl fikir? :)

Diyeceklerim bu kadar, üzerinden çok zaman geçti detay aramayın o yüzden yorumlarda. 

Ben gittim!


0 comments:

Yorum Gönder

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.