Eylül 08, 2014

Vampire Heaven / Japonya

Yazarın Puanı: 6.4
Türü: Romantik
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Yılı: 2013
Oyuncular:
Oomasa Aya - Sakurako
Honda Tsubasa - Komachi 
Hiraoka Yuta - Hayato 

Konusu:


Sakurako sevmediği bir vampir tarafından kendisiyle evlenmeye zorlanır ve Komachi tarafından bu vampirin elinden kurtarılır. 


Ardından vampir dünyasının bir tabusunu yıkarlar ve bu yüzden insanların dünyasına gelirler. Burada Hayato adında bir erkekle tanışırlar. Sakurako, Hayato adındaki bu genç adama aşık olur.

Ancak bir problem vardır. Eğer vampirler birine aşık olurlarsa onun kanını diğer herkesten daha çok isterler. Fakat bir gün Sakurako gitar çalarken kana olan arzusunun da azaldığını fark eder. 


Hayato yüzünden Sakurako gitar almak zorunda kalır. Bu sırada Komachi, Sakurako için endişelenmeye başlar. Ancak sonradan Hayato, Komachi'nin de ilgisini çekmeye başlar...




Yazarın Yorumu:

Bir gün Kim Mavi ile izleyecek dizi arayışındaydık. Baktık baktık ne izlesek, sonra bu Japon dizisine gözümüz takıldı. Haydi bir de Japon dizisi izleyelim nasılmış falan dedik ve izlemeye başladık.


Ancak ilk dizi olduğundan ve Japonlara pek alışamamış olduğumuzdan yarıda bıraktık izlemeyi. Aslında şimdi bir devam edesim gelmedi de değil. Merak ediyorum devamını çünkü :D

Bir de izlerken Komachi neden böyle tuhaf davranıyor, bir garip falan diye düşünürken iyice uzaklaştık konudan :D Meğersem sonradan o da Hayato'ya aşık olacakmış, biz Sakurako'ya aşık olduğunu düşünmüştük ahahah :D


Tamamını bitirmediğimden daha fazla bir şey diyemeyeceğim dizi hakkında. Eğer bitirdiyseniz nasıl bulduğunuzu söylerseniz sevinirim :) 

İzleyecek olanlara da iyi seyirler diyorum ve yazımı burada sonlandırıyorum. Kendinize iyi bakın :)










4 yorum:

  1. İyi günler! Bu diziyi nereden izlerim? Birde japon dizi filmlerini nereden izlerim? Teşekkürler şimdiden!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi günler, kusura bakmayın normalde her yorum geldiğinde bildirim alıyorum bu sefer gözümden kaçmış :\ İnternete dizinin ismini yazınca çıkıyor izlenebilecek sayfalar aslında. Çok fazla Japon dizisi izlemiyorum ama eminim vardır birçok site.

      Sil
    2. Teşekkür ederim!

      Sil
  2. Yorum yapmıştım ama gitti mi acaba? Gelmediyse bir daha yazacagim da... O.O

    YanıtlaSil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.