Ağustos 21, 2014

A Millionaire's First Love

Yazarın Puanı: 7.8
Türü: Romantik, Melodram
Yayın Yılı: 2006
Oyuncular:
Hyun Bin - Kang Jae Kyung
Lee Yeon Hee - Choi Eun Hwan

Konusu: Kang Jae Kyung tipik zengin bir çocuktur. Kibirlidir, sportif arabalar kullanır, büyük kulüplerde takılır ve okula motorsikletiyle gider. 18. doğum günü yaklaşırken, büyükbabasının mirasının varisidir ancak bunun için vasiyetnamedeki tüm koşulları uygulaması gerekecekir. İlk olarak yeni bir liseye transfer olamk zorunda kalır ve bu lise GangWondo'daki Boram Lisesi'dir. Bundan itibaren kredi kartları ve evi elinden alınır.
Vasiyetnamedeki bunlarla birlikte diğer tüm koşullara uymazsa miras hayır kurumlarına bağışlanacaktır. Bunun üzerine Kang Jae Kyung GangWondo'ya gider ve oradaki yeni hayatına hiç de istemeyerek alışmaya çalışır. Burada tanıştığı bir kız ise onun tüm düşüncelerini, hayatını değiştirmeye yeter de artar bile.

Filmin Fragmanı:

*-*-*-*-*-*-*

Dram deyince aklıma gelen ilk isimlerden Hyun Bin. Bu filmde de izleyiciyi ağlatmakta üstüne yok. Tabi kızımızın oyunculuğu da gayet iyi. 
Sonlara doğru artık iyice duygusal açıdan çökebilirsiniz.

Bir dram için en uygun olanı seven iki kişiden birisinin hasta olmasıdır. Hatta ölümcül bir hastalıksa seyirci ağlamaya doyamaz. Bunu bilen senaristimiz kızımızı hasta yapmış. Peki bu yöntem işe yaradı mı? Tabiki de! 

Sayılı günlerin kalmasından dolayı yaşanan her an karakterlerimiz için çok değerli oluyor. Bu yüzden izlerken görebileceğiniz en romantik sahneleri de bulabilirsiniz.

Benim en çok duygulandığım ve beğendiğim sahne kızın kavanozdan kağıtları çekip okuma sahnesiydi. Her gün bir tane kağıdı açıp okumak, ilaç niyetine...

Son olarak ilk kar mevzusu da ayrı yürek dağlamıştı.

Bence izlemeniz gereken filmler arasındadır. Ancak çok mutlu bir zamanınızda da açmayın derim ben. Tüm sevinciniz uçup gidebilir, dikkat!








0 comments:

Yorum Gönder

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.