Haziran 25, 2014

Penny Pinchers / Although I Was Born

Yazarın Puanı: 6.5
Tür:  Romantik - Komedi
Yayın Yılı: 2011
Oyuncular:
Han Ye Seul - Hong Sil
Song Joong Ki - Ji Woong
Lee Sang Yeob - Gwan Woo
Shin So Yul - Gyung Joo

Konusu: Ji Woong iş bulamayan bu yüzden de para için annesine yalan söyleyen biridir, ama bir gün annesi onu aniden bırakınca, evsiz kalır. Ancak aynı gün, kurtuluş ona son derece cimri olan Hong Sil ile gelir. Hong Sil'in hobisi tasarruf mevzuatı yapmak için bankaya gitmek ve boş cam kutuları ve gazeteleri nakit için satmaktır.
Bir gün, tasarruf planları, 20 milyon dolar hedefine ulaşabilmesi için başkasının adı altında ayrı bir banka hesabı olması gerektiğini öğrenince durma noktasına gelir. İşte Ji Woong tam da bu zamanda gelmiştir.

Filmin Fragmanı;


*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Yazarın Yorumu; 

--Filme dair pek bir detay hatırlamıyoruz. O yüzden spoiler sıkıntısı yok :))

Yine değişik bir Kore filmiyle karşı karşıyayız :) Song Joong Ki için izledim desem yeridir. Bu sefer A Werewolf Boy gibi masum bir karakterle değil kurnaz biri olarak karşımızda.. Song Joong Ki'nin oyunculuğuna hayran olduğumu söylemeden geçemeyeceğim, cidden bu rolü ile sevenlerini epeyce şaşırtıyor.
Film güzeldi, yani değişikti. Uzun zaman oldu izleyeli hatırladığım sonunu pek beğenmediğimdi. Değişik film severler için izlenmesi gereken filmler arasında..

Fazla uzun bir yorum olamadı, üzgünüz. Çünkü film geçen yıl izlendi bu yüzden hafızalarımızda çok silik. Ama şunu söylemek gerekir ki eğer Song Joong Ki'nin tatlı, şeker çocuk imajını kafanızdan atabilmek, diğer taraftan da bakabilmek istiyorsanız izleyebilirsiniz. Çünkü bu filmde biraz daha farklı bir karakterde.

Biz bu filmi can sıkıntısından, vakit geçirmek amaçlı izlemiştik. Sizde bu yüzden izleyebilirsiniz bence. Haydi sağlıcakla kalın çingularım :)

Filmden bir kaç kare;














2 yorum:

  1. aslında ilgimi çekti ama verdiğin puanı düşük buldum.. ne yapsamm ne yapsamm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzle istiyorsan, sonra sen de kendi puanını verirsin :) Ortalama bir film olduğunu düşündüğümden verdim puanı, vakit geçirmek için izleyebilirsin :)

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.