Şubat 03, 2014

Pretty Man / Beautiful Man

Yazarın Puanı: 7.2
Tür: Romantik-Komedi, Dram, Aile
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Yılı: 2013
Oyuncular:
Jang Geun Suk - Dokgo Ma Te
IU - Kim Bo Tong
Lee Jang Woo - Choi David
Han Chae Yong - Hong Yoo Ra

Konusu: Dokgo Ma Te, zengin kadınlar tarafından sürekli verilen para ve hediyeler ile yaşayan gerçekten güzel -yakışıklı- bir adamdır. Ma Te bunca zaman annesi ile birlikte fakir bir mahallede yaşamıştır ve bundan sonrası için daha iyi bir hayat istemektedir. Bir gün aniden annesinin ölümüyle Ma Te yıkılmıştır ve o zamana kadar en çok ailesini kaybetmekten korkmuştur. 
Bu sırada Ma Te varlıklı bir ailenin eski gelini olan Hong Yoo Ra ile tanışır. Yoo Ra, Ma Te'ye akıl hocalığı yapmaya başlar. Böylece Ma Te'ye 10 farklı kadını baştan çıkarması için görev verir. Bunun nedeni Ma Te'nin kendine bir şirket kurmasıdır. Bunu da 10 farklı kadından yararlanarak yapacaktır. Bu kadınların her birinin kendine özel yetenekleri vardır ve Ma Te bu sayede şirketini kurmayı ve büyütmeyi amaçlar.
Bo Tong, lise yıllarında Ma Te ile tanışmıştır ve o zamandan beri ona aşıktır. Bu yüzden de Ma Te'nin peşini hiç bırakmaz. Her işinde ona destek olmaya çalışır. Aynı zamanda da dizi boyunca Ma Te'yi kendine aşık etmek için uğraş verir. Ma Te ise Bo Tong'un hiç farkında değildir.

Karakterler: 

Dokgo Ma Te:
29 yaşında. İnanılmaz bir güzelliğe sahip ve bu güzelliğini kadınlar üzerinde kullamaktan çekinmiyor. Özellikle statüsü yüksek, varlıklı kadınlar üzerinde kullanıyor. Amacı bir şirket kurmak. Bunu başarabilecek kadar da hırslı bir adam.

Kim Bo Tong:
25 yaşında. Liseden beri Dokgo Ma Te'yi seviyor. Onun için her şeyi yapabilecek kapasiteye sahip. 

Choi David:
30 yaşında. Pazarlama müdürü. Esprili biridir ve Bo Tong'tan hoşlanmaktadır.

Hong Yoo Ra:
39 yaşında. Dokgo Ma Te'ye yardım ediyor. Bir nevi Bo Tong'un rakibi. Varlıklı bir ailenin eski gelini ve bir kızı var. Hırslı ve kurnaz bir kadın. Ayakları üzerinde durmayı kendi yöntemleriyle başarıyor denilebilir.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Hohoho, beğendiğim bir dizi daha! Bu dizi de klasik Kore dizilerinden daha farklı olma özelliği taşıyor. İzlerken hem eğleniyorsunuz hem de sizi merakta bırakıyor. Ayrıca IU burada başrol olduğundan oyunculuğunu doya doya izleyebiliyorsunuz. Bence IU'nun sesi güzel olduğu kadar oyunculuğu da bir o kadar güzel. IU dışında Jang Geun Suk'ta gayet iyiydi. Lee Jang Woo ise dizinin göz bebeği bence. Sesi çok güzel. Ayrıca Pretty Man bence o olmalıydı ^^ Kimi görsem öyle olması gerektiğini söylüyor zaten :) 
Her neyse beğendiğim diziler arasındadır arkadaşlar! İzlemediyseniz izleyin derim ben! 

Dizinin Tanıtım Videoları:




Şimdi sizii diziden karelerle başbaşa bırakıyorum :))












1 yorum:

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.